ProfiFP

Naši poradci

Vyhledejte si či vyberte svého profesionálního finančního poradce


Karel Salák
Karel Salák
  • Praxe: 13 let
  • Počet referencí: 65

Oborové certifikace:

  • Investice, Pojištění
  • Úvěry, Penze
ProfiFP

Rád bych pracoval s ProfiFP pod vedením tohoto poradce

Kontaktovat
ProfiFP

Rád bych využil služeb tohoto poradce

Kontaktovat

Reference na Karel Salák

Spolupráce jako vždy na profesionální úrovni. Vždy vse jasně vysvětli a snaží se klientovi vyjít co nejvíce vstříc. P. salák spravuje finanční produkty cele naši rodině a vždy jsou všichni maximalne spokojeni. Doporucuji a dekuji!

Nemohla jsem si najít lepšího poradce. S panem Salákem je skvělá komunikace, vše hned vyřídí, na nic jsem nikdy nečekala, vše podle našich představ. Sám od sebe se ozve, jestli je vše v pořádku. A upřímně se zajímá.

Kája je skvělej člověk se srdíčkem na pravém místě. Máme s ním ty nejlepší zkušenosti. Vždy vstřícný a má pochopení. A hlavbě je to člověk na svém místě. Prostě skvělej poradce. Děkujeme, že ho máme❤❤❤❤

Při první osobní schůzce jsem ihned zjistil, že pan Salák je pravý profesionál. Velice mně zaujaly jeho profesní vědomosti, náležité vystupování a empatie. Vše, co jsem potřeboval, s trpělivostí vysvětlil, doporučil změny v nastavení pojištění k mému vyššímu komfortu. Doporučuji tohoto poradce všem.

S panem Salákem spolupracuji skoro 10 let a vše co jsem potřeboval vyřídil rychle a spolehlivě. Můžu mu zavolat kdykoliv a vše vyřídí co nejrychleji a k mé spokojenosti. Finance a pojištění mě a celé rodině spravuje již mnoho let na výbornou.

👍👍👍👍👍👍👍👍

Za mě dlouhodobě skvělá spolupráce, má přehled ve svém oboru, kdykoli poradí.

S panem Salákem je radost spolupracovat. Jakmile mám s něčím problém, hned se jej snaží vyřešit. Sleduje trendy a novinky v oblasti ekonomie. Jakmile přijde na novou možnost, jak s financemi naložit, hned se ozve a věc detailněji popíše. Jsem s ním velice spokojena a mohu vřele doporučit.

S Kájou spolupracujeme dlouhodobě a s jeho službami počítáme i do budoucna. Je to člověk na správném místě, flexibilní, ochotný a nikdy Vás neodmítne. Pracuje na profesionální úrovni a vyřeší i nemožné.

spolupráce s tímto poradcem je bezproblémová.Mohu jen doporučit.

Spolupracovat s tímto poradcem je skvělé, vždy mi pomohl, nikdy mi nezklamal, je pokaždé na schůzku maximálně připraven. Každému mohu jedině doporučit

Díky tomuto poradci se mi povedlo ušetřit spoustu peněz a přitom si zajistit budoucnost.. Při řešení jakýchkoli problémů mi vždy ochotně pomůže a dá i dobré rady, které se hodí.. Tohoto poradce mohu vřele doporučit, protože odhodlání se kterým chce ostatním pomoct je opravdu obrovské a udělá maximum pro spokojenost svých klientů

Karel je velký profík, dokáže poradit asi úplně se vším ohledně financí. Nedám na něj dopustit kdykoliv jsem cokoliv potřeboval tak vše bez problémů vyřídil. Je to člověk má správném místě, mohu jedině doporučit.

Spolupráce s tímto poradcem je vždy skvělá,je na něho spolehnutí, vždy se snaží vyjít klientům vstříc,a maximálně pomoci a poradit.Jsem s ním velice spokojen a mohu ho všem vřele doporučit.

Spolupráce s panem Salákem je bezproblémová a pohodová, mohu jen doporučit.

Jsem moc spokojený s poradenstvím od pana Saláka, portfolio, které od něj mám mi řeší vše důležité, co se financí týče, jeho profesionální přístup mohu jen doporučit.

Spolupráce s panem Salákem byla vždy bezproblémová, vždy mi skvěle poradil i pomohl, mohu ho jen doporučit!

Spoupráce s tímto poradcem je výborná. Ušetří svým klientům nejen peníze,ale také spoustu času při vyřizování různých smluv a dokumentů.

Ochotný přístup a jednání na úrovni. Dobrá spolupráce.

Spolupráce s panem Salákem je super, pokaždé když něco potřebuji vždycky mně ochotně poradí co je pro mně nejlepší. Vždy když, mu zavolám ochotně přijede až ke mně domů a ušetří mně hromadu času. Vřele doporučuji všem.

Skvělá spolupráce s panem Karlem Salákem je na té nejvyšší možné úrovni, byla jsem mile překvapena, co vše mi byl schopen ušetřit, nebo vyjednat ve finančních domech. Spolupráci po necelém roce s ním musím doporučit fakt každému.Setkala jsem se už s hodně poradci, nicméně servis od pana Saláka je podle mého názoru nadstandartní. Proto už nikomu jinému své finance nesvěřím. Mnohokrát děkuji za vše a věřím, že i nadále bude spolupráce s tímto poradcem kladná

Díky Karlovi Salákovi, jsem ušetřila spoustu peněz. Je velice šikovný, zkušený a hlavně ochotný poradce. Jsem maximálně spokojená, mohu jen doporučit.

Rychlé a profesionální jednání, DOPORUČUJI!

Slušný vzhled, profesionální jednání, příjemné vystupování, perfektní přístup. Je vidět, že p. Salák je člověk na svém místě. I z kontraproduktivní věci dokáže udělat lukrativní nabídku. Výborná spolupráce... P. Saláka vřele doporučuji a hodnotím na stupnici do deseti číslem 9.6

Již při první schůzce, mě pan Salák velice překvapil, jeho znalostmi, ochotou a píli jak pomoct lidem. Velmi aktivním přístupem mi rychle vyřídil veškeré moje požadavky a problémy, poté nastavil mé portfolio tím správným směrem. Poradil mi do budoucna, jak se pohybovat ve finanční sféře, na co si dát pozor a nešlapat vedle. Jeho profesionální aktivní přístup je ohromný. Mohu všem vřele doporučit!!! Velice děkuji za vše :-)

V roce 2015 jsem se s dcerou dostala nečekaně na měsíc do nemocnice, v té době mi však spadla pojistka, což jsem nevěděla. Po návratu z nemocnice jsem se ji snažila obnovit, či zařídit novou. Pojišťovna mi to zamítla, jelikož dcera již v té době byla onkologicky nemocná. Hledala jsem POMOC kde se dalo, až se mi dostalo doporučení na pana Karla Saláka, který je ochotný, milý, chytrý, šikovný. Našel pojišťovnu, která pojistila jak mne, tak i mou dceru. Jsem s pojistkou a hlavně i s ním spokojena. VŘELE DOPORUČUJI VŠEM

Děkuji tímto za vstřícné jednání a pomoc ve světě zajištění finančních jistot rodiny. Mohu s klidným svědomím doporučit.

ušetřil mě a mé rodině při refinancování hypotéky několik set tisíc korun. Díky moc

Spolupráce s panem Salákem je profesionální,rychlá a kvalitní.Vřele doporučuji.

Pan Salák je příjemný, jeho finanční poradenství nám pomohlo, můžeme jej doporučit.

Po čtyřech letech spolupráce s K. Salákem vidíme, že tato služba má smysl. On sám nás o tom již několikrát přesvědčil, když naše situace nebyla ideální. Moc děkujeme za vše

S panem Salákem spolupracuji už poměrně dlouho a pokud nemám opět žádný problém, nebo jsem opět neodeslala platbu na špatné číslo účtu, tak je vše v pořádku. Pan Salák není jen poradce, ale je to především člověk, který chce svou práci dělat dobře a vyvrátit mýty o finančních poradcích. Bývala jsem problematická a ve svých financích jsem se neuměla orientovat, dnes je tomu již jinak a to právě díky panu Salákovi.

Vše naprosto super. Děkuji za výbornou a dlouholetou spolupráci!

Diky slusnemu a profesionalnimu pristupu pana Salaka si myslim ze se sluzby financniho poradce opravdu hodi kazdemu. Tesim se na dalsi spolupraci.

S panem Salákem jsem moc spokojená, je velice ochotný a rád vše dobře vysvětlí a poradí se vším.Díky němu jsem konečně začala šetřit na svou krásnou budoucnost. Mohu ho jen doporučit

Není o čem. Řekne i to, co jiný poradce neřekne. 👍🏼 přátelský přístup 👍🏼 profesionální poradenství 👍🏼 ochota udělat i to, co jiný poradce zkazil 👍🏼 vždy aktuální služby 👍🏼 výběr best produktů Spolupracuji již už několik let od povinného ručení přes životní pojistky a neměnil bych ho stejně jako mou zubařku 😉

S panem Salákem naprostá spokojenost. Velký profesionál. Mohu jen doporučit.

Děkuji Panu Salakovi za rychlé vyřízení pojistné události, hodnocení vždy na výbornou, mohu všem doporučit Matulová P.

Spolupráce s panem Salákem, je uspokojující.Když člověk něco nechápe, tak mu to vysvětlí. Co se týká řešení pojistných událostí, tak se snaží vždy vyhovět a vyřešit co nejdřívě. Jestli to bude takhle nadále pokračovat, tak můžu jedině doporučit.

S panem Salákem se mi jedná dobře.Informuje o novinkách, poradí, jedná na rovinu a férově.Jsem velmi spokojená a mohu ho vřele doporučit jako finančního poradce.

Pan Salák je velmi pozitivní a inteligentní muž, který pomůže, poradí, doporučí vhodné produkty šité na míru. Největší plus z mého hlediska je, že vše vyřídil za mne a tím mi ušetřil čas, stres a peníze. Doporučuji jeho služby :)

S panem Salákem výborná spolupráce,vždy se vyhovíme a domluvíme.Doporučuji! ;)

Pan Salák je moc fajn člověk, má skvělý přístup a nikomu nic “necpe” . Stručně a jasně prezentuje svoje nabídky, nepoužívá žádné odborné výrazy, kterým laik většinou stejně moc nerozumí. Klidně bych pana Saláka doporučila dál

Kája je ve svém oboru velký profesionál a velmi si ho vážim i jako člověka.Je vidět,že jeho práce je pro něj zároveň koníčkem.Kdykoliv si s něčím nevím rady,zavolám mu a vždy je ochotný pomoct nebo poradit.A hodnocení?Deset hvězd z deseti!!!

Spolupráci s p. Salákem mohu na 100% doporučit. Je na něj velké spolehnutí a pokaždé když něco potřebuji tak ihned vyhoví. Velmi dobře poradí a moc dobře ví co dělá. Mám v něm velikou důvěru. A moc mu děkuji. Vřele doporučuji!!!!

S panem Salákem jsem naprosto spokojená. Spolupráce s ním je bezproblémová. Je ochotný, vždy poradí, navrhne řešení.

S panem Salákem mám jen dobré zkušenosti. Vždy poradí, doporučí a vysvětlí vše co potřebuji vědět. Celé naší rodině spravuje finance a pojištění již spoustu let. Mohu doporučit. Nikdy nezklamal.

S panem Salákem jsem nadmíru spokojená. Se vším mi pomůže a poradí. Celá naše rodina mu důvěřuje. Určitě doporučuji na 100% . Neměnila bych.

Spolupracuji s panem Salákem už pár let a vždy jsem byla nesmírně spokojená. Vše vysvětli jednoduše, aby to normální člověk pochopil, poradí a vždy se snaží najít to nejlepší řešení pro Vás. O své klienty se perfektně stará, ale dá se s nim na schůzce i normálně popovídat. Moji rodiče jsou s ním velice spokojení a rádi si vždy na něj obrací. Je vidět, že pan Salák má dlouholetou praxi, vyzná se a používá selský rozum a to je v dnešní době skvěle. Jen a jen DOPORUČUJI!

S panem Karlem Salakem spolupracují už cca 10 let. Moje spokojenost je 100%. Nemá problém kdykoliv mě zvednout telefon s řešit moje problémy a je jedno v kterou hodinu volám. Můžu jen doporučit je to člověk na svém místě. Hlásek

Za mě skvělá spolupráce a přístup je na jedničku, vše vysvětlí a poradí.

Pan Karel Salak je ve své profesi naprostá jednička, jen spokojenost, profesionál ve svém oboru. Mohu jen doporučit a poděkovat, vždy pomohl. Dekuji P. MATULOVA

S panem Salákem mám několikaleté zkušenosti, vždy byl vstřícný, spolehlivý, a vždy vše řeší hned. Spolupracuje se mi s ním velmi dobře a mohu jen doporučit.

S panem Salákem je vždy radost spolupracovat. Věřím, že je člověkem na svém místě. Na každou mojí zvídavou otázku k produktům odpovídá jasně a jednoznačně a je poznat, že má s prací finančního poradce dlouholeté zkušenosti. Ve svém oboru má velký přehled, ve kterém nezůstává pozadu díky sledování aktuálních trendů v ekonomice. Jistě patřím mezi řadu spokojených klientů, jimž pan Salák pomohl s efektivní správou financí. Mohu jedině doporučit!

Služeb pana Saláka jsem poprvé využila před šesti lety - spokojena. Následně jsem mu svěřila pojištění své i svých dětí. Všechno funguje. Pan Salák je ochotný, umí poradit a dobře vysvětlit. A nenechá mě zbytečně vyhazovat peníze.

Jsem s ním velice spokojená vždy poradí a vyřeší co je třeba do budoucnosti. Ivana B. Důchodce

Člověk na správném místě.Velmi moc jiném lidem rád doporučuji pana Saláka kontaktovat pořadí a pomůže se vším co má člověk na srdci.Spoluprace vynikající.

Pan Salák mi byl doporučen mamkou, jelikož jsem se začala zajímat více o své finance a budoucnost. Jeho profesionalita a milé vystupování je velmi příjemná kombinace. Vždy dobře poradí, nabídne co je pro mou osobu nejvhodnější a vyřeší spoustu věcí. Rozhodně doporučuji všema deseti!

S panem Karlem Salákem jsem měl to potěšení i spolupracovat. Mohu jen doporučit. Ve všem mi vždycky ochotně pomohl i poradil, prostě skvělý poradce na správném místě. Pomohl mi zařídit pojištění na maximální úrovni a zařídit se i na budoucnost.

S p. Salákem za dlouhá léta spolupráce jen nevyšší spokojenost. Obdivuji jeho snahu vždy klientovi vyjít maximálně vstříc 7 dní v týdnu. Mohu ho požádat kdykoli potřebuji řešit nějakou pojistku apod. Opravdu úspěšný mladý muž který své práci zasvětil vše a ochotný udělat pro klienta vše co je v jeho silách. Přeji mu tímto hodně pracovních i osobních úspěchů.

S Kájou spolupracuji několik let já i celá naše rodina. Jsme s ním spokojeni, můžeme doporučit.

Naše spolupráce trvá již několik let. S přístupem pana Saláka jsem spokojen . Mé hodnocení je velmi kladné.

Pana Saláka znám druhým rokem,je to moc mily mladý člověk,který mi založil urazovou pojistku a vse kolem zaridil.Pana Saláka mohu jen doporucit.Irena

Jsem velmi spokojená s finančním poradenstvím pana Karla Saláka. Mezi jeho přednosti patří: pozitivní přístup, ochota, trpělivost a profesionalita. Pan Salák pro mne vybral nejvhodnější produkty, vše vysvětlil a v krátkém čase zprocesoval. Má mojí důvěru!

S panem Salákem jsem byla velice spokojená. Jednání s ním bylo vstřícné a na úrovni.

Dejte nám vědět, jak jste byli spokojeni s prací tohoto finančního poradce.

Odesláním souhlasíte se zveřejněním zadaných údajů.