ProfiFP

Naši poradci

Vyhledejte si či vyberte svého profesionálního finančního poradce


Michala Marková
Michala Marková
  • Praxe: 10 let
  • Působnost: Plzeň
  • Počet referencí: 19

Oborové certifikace:

  • Pojištění, Penze
  • Investice, Úvěry
ProfiFP

Rád bych pracoval s ProfiFP pod vedením tohoto poradce

Kontaktovat
ProfiFP

Rád bych využil služeb tohoto poradce

Kontaktovat

Reference na Michala Marková

Míša mi vždycky se vším pomohla. Všechno mi srozumitelně vysvětluje a neváhá se svojí práci věnovat i nad rámec povinností, aby to mělo hladký průběh. Žádného jiného finančního poradce už nechci a budu za ní jezdit i z jiného města. Teď naposledy jsme si totiž díky ní s přítelem zajistili i hypotéku, a já bych nemohla být spokojenější! :)

S p. Markovou jsem velice spokojen, ochotná (i ve svém volném čase pomoci s jakýmkoliv problemem) velice příjemná, milá a sympatická, člověk na svém místě.

Míša dělá svoji práci velmi dobře. Její poradenství využívám již několik let a se vším jsem spokojen. Je ochotná, milá a nemá problém se zákazníkovi věnovat i ve svém volném čase. Vřele doporučuji 👍

Míša je velice milá a hezká slečna co vždy rada pomůže a je sní sranda. Mohu jen doporučit, vždy si najde čas, i když ví že je to se mnou velice složité. Velice ji děkuji za vstřícnost a její čas, velice si toho vážím. :)

Velmi milé a vlídné jednání. Při vyřizování , jak malých tak i velkých produktů, žádný problém, vše klaplo jak mělo. Sjednání schůzky probíhalo vždy časově podřízené mému volnu. Mohu jen a jen doporučit a kdykoliv a s čímkoliv se opět obrátím.

S Míšou jsem velice spokojen. Profesionální přístup, dokáže vše jednoduše a srozumitelně vysvětlit, tak, aby tomu rozuměl i laik. Všechno co jsme potřeboval mi bez problémů, ochotně a rychle zajistila. I po zajištění pojistky se ozve, jestli nejsou s pojišťovnou nějaké problémy a vše běží jak má. Určitě se na ní obrátím i do budoucna.

S Míšou jsem si jistá, že zná mé potřeby i plány do budoucna a dokáže mi tak adekvátně poradit, jak finance směřovat a investovat. Kdykoliv potřebuji, je mi k dispozici a odborně mi poradí. S jejími službami jsem spokojená a využiji je určitě i v budoucnu. Dopuručuji!

Míša je ochotná slečna co rozhodně ví co dělá, ochotná, milá můžu jen doporučit. Velmi spokojený s jejím přístupem.

S Míšou je radost řešit finance, je hrozně milá a opravdu tomu rozumí. Pomohla mi vždy vše vyřídit k mé spokojenosti :)! Vzal jsem si špatný úvěr na auto a díky ní jsem ušetřil měsíčně spoustu peněz. Pomohla mi vyřešit životní pojištění a nastavit ho tak, abych za jakýkoliv situace byl krytý co nejlépe. Rozložila mi investice a díky tomu jsem si uvědomil, jak je důležité volné peníze zhodnocovat. Děkuji za její práci :).

Míša je velmi ochotná a spolehlivá. Vždy se s ní dá domluvit ohledně schůzky. Je schopna poradit a pomoci se vším s čím je v jejím oboru potřeba. Jsem s ní opravdu spokojena a vřele doporučuji.

Velice ochotná a sympatická slečna. po,ohl a se vším co jsem potřeboval k mé spokojenosti. Profesionální přístup, ochota a věřím s velice pozitivní spoluprácí.

Slečna Marková je dáma na svém místě. Úvodní setkání s ní pro mne bylo mimo jiné i příjemná terapie. Milé a empatické jednání - okořeněné skvělým smyslem pro humor, srozumitelné a vstřícné vysvětlení dané věci a v neposlední řadě bleskové vyřízení probíraných záležitostí. Míša je pravý finanční parťák, který se o vás pečlivě stará a je vám kdykoliv k dispozici. Její práce si velmi vážím, rozhodně doporučuji!

Oceňuji poctivý přístup a široký přehled trhu, pravidelný kontakt s klientem, variabilitu možností a zkušenosti jí rozhodně nechybí. Slečna Míša rozhodně není příkladem “klasického” poradce, kterých jsem již pár bohužel zažil. Je povinností poděkovat za dosavadní spolupráci a na místě je i doporučení. OP

Míša je velmi ochotná a spolehlivá.Profesionální přístup za každých okolností, vždy se vším ochotně poradí.Všechno co jsme potřebovala mi bez problémů, ochotně a rychle zajistila. Určitě se na ní obrátím i do budoucna. Vřele doporučuji 😉🙂

S Míšou spolupracuji již 4. rokem a jsem velice spokojený s ochotou a jednáním, vždy platí to na čem se dohodneme a dokáže vše skvěle a srozumitelně vysvětlit a se vším pomoci. Dále se na ní člověk může ve všem spolehnout. Osobně můžu vřele doporučit.

Slečna Marková mi byla doporučena pro její spolehlivost a milé vystupování. S její péčí jsem velice spokojena. Velmi oceňuji její maximální ochotu a vstřícnost během procesu zřizování služeb. Velice se těším na další spolupráci.

Ochota, zájem, profesionální přístup. Maximální spokojenost.

S Míšou jsem velmi spokojený. Profesionální přístup. Vždy mi se vším pomohla. Vysvětluje všechno srozumitelně a je vidět, že tomu opravdu rozumí. Nemám nic, co bych vyčetl. DOPORUČUJU!

Se slečnou Markovou jsem velice spokojená. Profesionální přístup za každých okolností, Vždy se vším ochotně poradí a vše vyřeší a to vždy vede k mé spokojenosti.

Dejte nám vědět, jak jste byli spokojeni s prací tohoto finančního poradce.

Odesláním souhlasíte se zveřejněním zadaných údajů.