ProfiFP

Naši poradci

Vyhledejte si či vyberte svého profesionálního finančního poradce


Eva Doležalová
Eva Doležalová
  • Praxe: 10 let
  • Počet referencí: 10
ProfiFP

Rád bych pracoval s ProfiFP pod vedením tohoto poradce

Kontaktovat
ProfiFP

Rád bych využil služeb tohoto poradce

Kontaktovat

Reference na Eva Doležalová

S paní Doležalovou jsem velmi spokojená. Poradí, umí vše dobře vysvětlit a kdykoliv se na ni mohu obrátit.

Se službami paní Doležalové jsem od počátku velmi spokojená. Pokud je nějaký problém, mohu se na ní vždy obrátit a ona mi ochotně pomůže, vše mi krásně vysvětlí a pomůže mi můj problém vyřešit. Určitě do budoucna nehodám svého finančního poradce měnit, jsem nad míru spokojená. Mohu jen doporučit!

Služby paní Doležalové jsou neocenitelné. Ušetřila mi doposud nejen penízky, ale hlavně můj čas. Kdykoli něco potřebuji, paní Doležalová zpracuje mé požadavky a společně najdeme optimální řešení problému. Jsem velmi spokojena a nemám v plánu svého poradce měnit.

S paní Evou Doležalovou mám jen ty nejlepší zkušenosti,je vstřícná,obětavá a trpělivá,pokud mi není něco jasné,vysvětlí a hledá vždy vhodné řešení,pokud by nastal nějaký problém nikdy neodmítne pomoc.Mohu doporučit každému.

Vše vysvětluje jasně, bez zbytečného přehánění, což mnozí její "kolegové" často činí. Vždy vystupuje velmi příjemně a zároveň profesionálně. Služby paní Doležalové lze jen doporučit.

S paní Doležalovou jsme velice spokojeni neboť nám ochotně poradila a následně i zprostředkovala pojištění. V budoucnu vím že se na pí. Doležalovou mohu obrátit s jakýmkoli problémem .

S paní Doležalovou jsem moc spokojená. Vždy mi vše krásně vysvětlí a je ochotná vyřídit to co v danou chvíli potřebuji vyřešit. Doporučuji!

Vše, co se tady píše o paní Evě, mohu na 100% potvrdit, je to člověk který svou prací žije, o tom ,že je příjemná, ochotná ve všem poradit, všeho znalá, se nemusím moc rozepisovat, takových poradců je jen málo.Určitě do budoucna nehodám svého finančního poradce měnit, jsem nad míru spokojená. Mohu jen doporučit!

Služby paní Evči jsou neocenitelné. Ušetřila mi doposud nejen penízky, ale hlavně můj čas. Kdykoli něco potřebuji, paní Eva zpracuje mé požadavky a společně najdeme optimální řešení problému. Jsem velmi spokojena a nemám v plánu svého poradce měnit.

Jsem velmi spokojen se službami paní Doležalové. Kdykoliv se ochotně a profesionálně věnuje mojim problémům v oblasti financí a pojistek. Děkuji.

Dejte nám vědět, jak jste byli spokojeni s prací tohoto finančního poradce.

Odesláním souhlasíte se zveřejněním zadaných údajů.