ProfiFP

Naši poradci

Vyhledejte si či vyberte svého profesionálního finančního poradce


Tereza Zborníková
Tereza Zborníková
  • Praxe: 6 let
  • Počet referencí: 4

Oborové certifikace:

  • Penze, Investice
  • Pojištění, Úvěry
ProfiFP

Rád bych pracoval s ProfiFP pod vedením tohoto poradce

Kontaktovat
ProfiFP

Rád bych využil služeb tohoto poradce

Kontaktovat

Reference na Tereza Zborníková

Terezku mohu jen doporučit. Už tři roky se o mě perfektně stará, co se týče pojistek a veškerého finančního poradenství. Vždy je tu pro mě, když potřebuju s něčím poradit a nebo sjednat. Velmi milý, přátelský a lidský přístup. Nikdy jsem se s takovým přístupem a servisem nesetkal. Po těchto zkušenostech jsem ji doporučil pár známým a mají stejné pocity jako já. Za mě 11 z 10 možných bodů.

Se slečnou Terezkou jsem jako s poradkyní OVB velmi spokojena.Má přehled o nabízených produktech,žádná otázka ji nezaskočí,vše podrobně a ochotně vysvětlí.Navíc je z jejího jednání a chování poznat,že ji práce baví a naplňuje.Vystupování je velmi přátelské,pozitivní a zároveň profesionální.Plně jí důvěřuji a zodpovědně mohu její super servis jen doporučit.

S finanční poradkyní vaší společnosti sl.Zborníkovou jsem se setkal,když sjednávala pojištění mé manželky. Byť jsem skeptický a nedůvěřivý ohledně pojištění všeho druhu, musím přiznat,že slečna mě svým profesionálním přehledem a zároveň lidským a praktickým přístupem přesvědčila.Držím palce všem,které jejich práce takhle baví.

Doporučuji slečnu Terezu, protože dokáže opravdu poradit, všechno vysvětlí a odpoví opravdu na vše. Založil jsem si u ní životní pojištění a nelituji toho.

Dejte nám vědět, jak jste byli spokojeni s prací tohoto finančního poradce.

Odesláním souhlasíte se zveřejněním zadaných údajů.