ProfiFP

Naši poradci

Vyhledejte si či vyberte svého profesionálního finančního poradce


Simona Vosková
Simona Vosková
  • Praxe: 11 let
  • Působnost: Plzeň
  • Počet referencí: 35

Oborové certifikace:

  • Investice, Pojištění
  • Úvěry, Penze
ProfiFP

Rád bych pracoval s ProfiFP pod vedením tohoto poradce

Kontaktovat
ProfiFP

Rád bych využil služeb tohoto poradce

Kontaktovat

Reference na Simona Vosková

Simča je profesionál s velmi milým přístupem, co zařídí i nemožné. Její energie a pozitivita je až nakažlivá. Hlavně - ještě se mi nestalo, aby mi poradila špatně, a proto můžu její služby jen a jen doporučit.

Simča je skvělá. Její služby využíváme od začátku její kariéry a jsme naprosto spokojení. Vše vyřeší a nic není problém 😊

Skvělá spolupráce, můžu jen doporučit. Simona je velmi ochotná a se vším poradí.

Simona má skvělý přístup, pomohla mi v řešení v různých situací. Nemohu než jen chválit. Vřele doporučuji každému.

V České republice je spousty finančních poradců, ale málokterý do své práce vkládá veškerou svou energii a pro své klienty je tu vždy, když je třeba. Simča je veselá, velmi sympatická a ochotná, umí skvěle poradit a pro své klienty děla maximum, pro svou práci žije a je to vidět. Jestli někdo váhá, nad volbou svého finančního poradce, tak určitě doporučuji právě ji, s ni nikdy nešlápnete vedle. Za mě maximální spokojenost a to ve všem, děkuji.

Simonka je skvělá, ochotná a milá finanční poradkyně. Jsem s ni velice spokojená, její přístup je profesionální. Vřele všem doporučuji je skvělá.😊

Simča je úžasný a energický člověk, měl jsem tu možnost s ní pracovat a ochotnější osobu neznám. Člověk se může zeptat na vše a vždy mu to je do puntíku vysvětleno. Co se týče práce s klienty, tak u Simčy, je vidět, že jí naplňuje dobře a precizně odvedená práce. Díky za to, že jsme se mohli poznat.

Simonu mohu jen doporučit, má skvělý přístup, velký přehled a dobré rady. Je velmi šikovná a precizní ve své práci

Simča je opravdu šikovná a spolehlivá osoba. Vždy se snaží udělat pro svého klienta jen to nejlepší.Všem můžu vřele doporučit.

Není jen poradkyně, stala se z ní i dobrá přítelkyně. Ochotná, veselá, pracovitá. Ochotně pomůže a vyřeší jakýkoliv problém. Skvělá spolupráce ☺️

Simonka je velice ochotná a pracovitá holka, snaží se pomoct každému se vším co může a pokaždy se ji to povede spoléham na ni a mám v ni plnou důvěru.

Skvělá komunikace, super přístup. Naprostá spokojenost s jednáním a přípravou na naše schůzky. Není problém zjistit informaci o daném problému ve velmi krátkém čase, předat informaci a ještě ji přehledně vysvětlit.

Simča je nejpozitivnější člověk, kterého jsem poznala. Když byl problém, vždycky mi s úsměvem pomohla. Její práce je vždy na jedničku :) . I do budoucna pokud bych chtěla řešit nějaké záležitosti s financemi určitě se obrátím na Simču.

Simča je velmi milá sympatická a ochotná ♥️ Pomůže jak může . Přejeme hodně úspěchu 🙂

Velmi sympatická a energická mladá slečna. Dobře rozumí své práci a vždy najde řešení přímo "na tělo". Oceňuji osobní a pozitivní přístup, rychlou komunikaci a vyřízení snad čehokoliv co se finančnictví týče. Mít svého osobního finančního poradce je v dnešní době fajn. Odpadají tím nekonečné fronty na pobočkách a podmínky jsou také dost lepší, prostě je to celé komplexní. Můžu jen doporučit. Jen tak dál Simčo! 😀

Simča je úžasná osoba, která je velmi energická a empatická. Jako finanční poradce je skvělý rádce, který vždy dokáže poradit. Je vidět že jí tato práce opravdu baví. Doporučuji

Simči služeb využíváme už 8 let a budeme i nadále! Je vidět, že jí tato práce naplňuje a dělá vše na 100%. Komunikace je rychlá, na schůzky je perfektně připravená a vždy přijde s nabídkou, která nám vyhovuje. Já moc děkuji za její čas a služby. :)

Simča je nejlepší poradkyně jakou jsem kdy měl. Nejen, že dokáže vykouzlit úsměv na tváři, ale i dokáže vykouzlit bezkonkurenční nabídky s kterými ušetří opravdu každý. Nedokážu si představit, že bych měl ještě někdy v životě jinou poradkyni.

Simča je velice ochotná, časově se mi pokaždné snaží maximálně vyjít vstříc, což není vždy jednoduché. Kdykoliv bylo potřeba, neváhala jsem se na ní obrátit s žádostí o pomoc s vyřešením našich požadavků. Spolupráce vždy byla příjemná a bezproblémová. Simčo, děkuji!

Dobrý den. Když zde čtu všechnu tu chválu nemůžu jen souhlasit, nicméně mám také hodnocení a to hovoří samo za sebe: před šesti lety jsem na doporučení kamaráda poprvé vstoupil do malé kanceláře kde jsem uviděl tuto milou mladou ženu s nakažlivým úsměvem. Od té doby spravuje veškeré mé finance v jejím poli spektru působnosti a ne jenom mým,ale také mých dětí, mých přátel a to myslím že mohu říci i za ně s maximální důvěrou a spokojeností. Je tu ještě jedna věc, ale pokud Simču blíže poznáte,tak zjistíte že je to i skvělý člověk. Robert a Hedvika.

Jsem naprosto spokojený s přístupem a zápalem do práce, který má. Můžu všem jedině doporučit. Skvěle propracovaná řešení a nápaditost. Přístup slečny Voskové je velmi profesionální a přátelský.

Rád bych poděkoval Simče, za skvělý a profesionální přístup. Ochotu řešit problémy a to vždy s úsměvem. Vřele bych její služby doporučil každému

Simča je velmi ochotná, vstřícná, dobře se s ní pracuje a kdykoliv jsem potřebovala, udělala si na mě čas. Ze schůzky se Simčou zaručeně nebudete odcházet se špatnou náladou. :)

Se slečnou Simonou jsem velice spokojená . Zařídila mi pojištění pro malého , vše vysvětlila a na mé otázky vždy odpověděla tak , abych vše pochopila . Cokoliv co jsem za dobu pojištění potřebovala , vždy jsem se obrátila na slečnu a vše vyřídila a poradila . Slečna je určitě na správném místě a vřele doporučuji .

Super přístup, vlídnost, rychlé řešení čehokoliv. Mohu doporučit opravdu každému. 🙂

Na Simču mě odkázal můj předchozí poradce. A jsem za to šíleně rád, je to opravdu profík v oboru. Hledal jsem někoho, kdo by mi udělal úrazové pojištění. Kvůli americkému fotbalu. Velmi ochotně mi pomohla, ověřila zda to nebude problém v rámci plnění. A já byl nadšený. Vešli jsme se do stanoveného limitu. Později jsem se rozhodl i spolupracovat. Protože mě služba nadchla a Simča je skvělý vedoucí. Je v oboru už opravdu dlouho, a vše má pevně v rukou. :) Děkuji.

Jestli váháte nad volbou finančního poradce, Simonu mohu vřele doporučit. Spolupráce je s ní výborná, svou práci odvádí pečlivě a poctivě a i přes její vytíženost se dokáže každému individuálně naplno věnovat. Vážím si na ní její ochoty a milého a pozitivního přístupu k řešení problémů. Nemohu si na nic stěžovat.

Přesně takového finančního poradce chce každý. S neskutečnou empatií vyslechne, poradí, vše připraví, zařídí a pouze předloží ke kontrole a podpisu, kde vše znova vysvětlí. 🙏👏 Je kdykoliv na telefonu, mailu k dispozici. Děkuju, díky Tobě mám o starost méně.. 💜

Simonka, to je prostě profík ve svém oboru. Je štěstí, že ji mám za svou finanční poradkyni a doporučuji, kde mohu. Svou práci vykonává skvěle a tak vás nabije svou energií, že se vždy těším na každou společnou schůzku. Děkuji za vše ❤️

Simča mi poradila se životním pojištěním a jsem spokojená. Poradila i rodině. Mohu jen doporučit :)

Simona je velice milá a schopná. Se vším pomůže, vše zařídí k naprosté spokojenosti. Naprosto vzorná spolupráce. Mohu všem jen doporučit :)

Simča je velmi ochotná, spolehlivá a pracovitá. Je k dispozici kdykoliv jsem potřebovala a okamžitě pomohla vyřešit vše s úsměvem a klidem. Víc takových lidí ♥️

Slečna Simča. Je skvělá ve své práci kterou děla opravdu skvěle. Moc ochotna a milá. Kdykoliv na příjmu s okamžitou pomoci. Se vším pořadí a vysvětlí a uvede vše na pravou míru. Opravdu lepšího poradce sem jsi nemohl přát. Určitě moc doporučuji.

Simča je ochotná, milá a vstřícná. Vždy nám se vším pomohla nikdy nás nenechala na holičkách. Vše řeší rychle a profesionálně. Jsem moc ráda že ji máme . Všem můžu jen doporučit ❤️

Velmi oceňuji její osobní přístup, ochotu, se kterou řeší veškeré problémy i nad rámec svých povinností, preciznost a důslednost se kterými postupuje a ochotu, se kterou se věnuje všem možným způsobům řešení. Navíc velmi oceňuji výběr produktů, které nabídla, vždy s ohledem na veškeré mé požadavky a očekávání a její snaha vždy vyhovět mým nárokům je vskutku neobyčejná! Je kdykoliv k dispozici, velmi spolehlivá a zodpovědná a všem problémům se věnuje se 100% pozorností. Víc takových poradců, víc takových lidí obecně!

Dejte nám vědět, jak jste byli spokojeni s prací tohoto finančního poradce.

Odesláním souhlasíte se zveřejněním zadaných údajů.