ProfiFP

Naši poradci

Vyhledejte si či vyberte svého profesionálního finančního poradce


David Kocúr
David Kocúr
  • Praxe: 14 let
  • Působnost: Strakonice,České Budějovice
  • Počet referencí: 21

Oborové certifikace:

  • Investice, Pojištění
  • Úvěry, Penze
ProfiFP

Rád bych pracoval s ProfiFP pod vedením tohoto poradce

Kontaktovat
ProfiFP

Rád bych využil služeb tohoto poradce

Kontaktovat

Reference na David Kocúr

Ja jsem byla nadsena z doporuceni na pana Kocura. Pomohl mi ziskat hypotecni uver v Cesku I kdyz pracuji v zahranici, ani jsem si nemyslela, ze by to bylo mozne, ale pan David byl strasne napomocny a dokazal to nejdulezitejsi a to dotahnout zadost do stastneho konce. Hypotecni uver mi byl schvalen diky jeho skvele praci a preciznosti.

Se službami pana Kocúra jsem spokojen, je vstřícný a spolehlivý, mohu se na něho obrátit kdykoliv potřebuji. Podává mně pravdivé informace o finančních záležitostech.

S Davidem jsem byl od naší první schůzky velice spokojen. Jednání mělo spád a bylo příjemné. Neměl jsem pocit, že odbíhá k nepodstatným věcem. Mluvil jasně a konkrétně o důležitých věcech. Davida jako finančního poradce vřele doporučuji a teším se na další spolupráci.

Jen krátce: - srozumitelná komunikace - ochota - připravenost

S Davidem jsem spokojen. Má velmi příjemné vystupování, je ochotný a flexibilní.

David je jeden z mála lidí kteří sou na tom pravém místě.Se stoprocentí důvěrou se na něho můžu vždy obrátit. Nejen že má skvělý přístup ke klientům ale i dokáže člověku osvětlit svět financí.. Mohu jen doporučit...

S panem Kocúrem jsem velmi spokojen, výborná komunikace, vstřícnost, prostě zákazník je u něj na prvním místě.

Už dlouho si vydělávám při studiu a chtěla jsem poradit od někoho, komu se dá věřit a na koho se mohu obrátit. David je velmi ochotný a spolehlivý. Kdykoliv mám problém, vždy mi poradí, co mám dělat popřípadě se se mnou i rád sejde. A nejvíc se mi na naší spolupráci líbí to, že to opravdu dovede vše vysvětlit i pro ,,nechápající,, studentku :)

Vždy když jsem chtěl pojistit nebo vyřešit problém, pan Kocůr přijel a bylo vyřešeno... Není to můj první fin. poradce, ti před ním přijeli jen když cítili peníze, zatímco rada či vyřešení problému bylo nad jejich síly. např. s tím nic neudělám, na to nemám kompetence, atd. David prostě přijede, poradí a fůru věcí vyřídí za mě a já jsem v klidu že nemusím celé dny lítat po úřadech. Férový jak člověk, tak i ,,pojišťovák" :-)

S Davidem jsem spokojen, má přehled o finančním trhu a nikdy jsem sním neměl sebemenší problém. Myslím si že mi mnoho peněz i času ušetřil. Doporučuji.

David je velmi profesionální, vstřícný a schopný ve všem vyjít vstříc klientovi. Do ničeho klienty nenutí a nejlepší řešení je pro něj na prvním místě.

S Davidem jsem velmi spokojena a vím že se na něj mohu kdykoli obrátit, vyjde mi vstříc a hlavně poradí. Spolupráci s ním mohu jen doporučit.

David umí vše výborně a jasně vysvětlit, je to opravdu profesionál. I přes negativní zkušenosti od jiných "poradců" jsem ho krátce navštívila a jeho přístup se mi velice líbil. Jeho tým i atmosféra v kaceláři mě příjemně překvapila, jednají na rovinu a na základě zkušeností. Ve svém oboru se velice dobře orientují, rozhodně mohu doporučit!

S jednáním pana Kocúra jsem spokojen. Vždy mi vyjde vstříc s problémem a vyhledá mi pro mě nejlepší alternativu. Mohu jen doporučit nemám žádnou negativní zkušenost.

S Davidem jsem spokojený, poradil, vysvětlil a zařídil všechno co slíbil. Je spolehlivý, přátelský, svou práci má rád a dělá jí dobře.

S Davidem jsem nad míru spokojena! Mohu jen doporučit, zvládneme probrat jak finance, tak soukromí ;) Ochotný, cílevědomý, spolehlivý, pracovitý, ...

S prací a radami Davida Kocúra jsem já,můj manžel i rodina spokojeni.Je spolehliví, svou práci dělá dobře,profesionálně a hlavně člověka do ničeho nenutí,což oceňuji.:-) Nemám negativní zkušenost,tudíž vřele doporučuji..

S prací Davida jsem nadmíru spokojená. Zejména oceňuji velice příjemné vystupování a profesionální přístup, flexibilitu, ale také široký odborný přehled o dostupných produktech a novinkách na trhu (což se projevilo během „palby“ otázek, které bravurně čelil). Díky svému pečlivému přístupu najde pro svého klienta vždy vhodné řešení. Je to člověk na správném místě, mohu tedy vřele doporučit a těším se na další spolupráci.

Je nejlepší!Nikdy žádný problém...Ušetří zároveň mnoho času.Děkuju

Spolupracovat s Davidem je radost. Rychlé zpracování požadavků a zároveň doporučení výhodných produktů. Můžu jeho služby jen doporučit a těším se na další spolupráci.

S Davidem bylo příjemné komunikovat. Velice ochotný přístup a flexibilita.

Dejte nám vědět, jak jste byli spokojeni s prací tohoto finančního poradce.

Odesláním souhlasíte se zveřejněním zadaných údajů.