ProfiFP

Naši poradci

Vyhledejte si či vyberte svého profesionálního finančního poradce


Bc. Michal Kossuth
Bc. Michal Kossuth
  • Praxe: 16 let
  • Počet referencí: 90

Oborové certifikace:

  • Investice, Pojištění
  • Úvěry, Penze
ProfiFP

Rád bych pracoval s ProfiFP pod vedením tohoto poradce

Kontaktovat
ProfiFP

Rád bych využil služeb tohoto poradce

Kontaktovat

Reference na Bc. Michal Kossuth

S panen Kossuthem jsme velmi spokojeni, profesionální jednání, vždy když jsme něco potřebovali, obratem zareagoval, vše nám podrobně vysvětlil a byl na něho spoleh. Za nás oba veliká spokojenost.

S panem Kossuthem jsem velice spokojený. Má výborné znalosti a je vždy ochotný kvalitně poradit. Na mé dotazy vždy ihned regoval a dokázal pro mě najít nejlepší možnou variantu. Mohu vřele doporučit!

Michal Kossuth je člověk na svém místě. I přes všechny moje výmysly a zvláštní požadavky vždy vyšel maximálně vstříc a pokaždé dotáhl všechno do konce. Konečně finanční poradce, který ví, o čem mluví a po schůzce ( telefonátu ) s ním má vždycky člověk pocit, že se mu snaží někdo doopravdy pomoci... A ne udělat kšeft za každou cenu. Díky Michale. !!

S Panem Kossuthem jsem byl velice spokojen.

Pan Kossuth je člověk na svém místě, má přehled a přístup profesionála. Jeho služeb vřele doporučuji.

Jsme mladá rodina a kontakt na pana Michala Kossútha nám spadl do klína jako "rána z čistého nebe", díky doporučení mé drahé tetičky. Bydleli jsme v podnájmu a uvažovali o vlastním bydlení, avšak jelikož je přítel Slovák a já na mateřské dovolené, neměli jsme naději tak velkou jako sny. Pan Kossúth, ačkoliv nás vůbec nepoznal, po prvním telefonickém hovoru, přijel osobně na informačně seznamovací návštěvu, což nás zaskočilo, neboť to od někoho na postu ředitele ve sféře financí, není obvyklé (většinou vás všichni odkážou na call-pracovnice ke sběru informací). Již po první návštěvě nám spadl kámen ze srdce, že nic není nemožné a v ničem by neměl být problém, zbývalo už jen najít si vysněnou nemovitost. Což trvalo téměř půl roku a i za tuto dobu s námi pan Kossúth stále počítal. Jeho přístup je naprosto úžasný-nadmíru lidský a jeho vystupování sálalo pozitivní energií. Při spolupráci s ním jsme se nebáli na cokoliv, nejednou, zeptat, protože nám na všechno bylo téměř okamžitě (i z dovolené :-) odpovězeno, a to bez jakéhokoliv náznaku opovržení nebo pocitu z obtěžování. Vždy nás o všem okamžitě a včas informoval. Vše jsme společně dotáhli do zdárného konce v naši naprostou spokojenost, dokonce vše dopadlo ještě lépe než jsme si s přítelem naplánovali. Naprosto nic pro něho nebyl problém, cokoliv se vynořilo a nás to vystrašilo, že je po vlastním bydlení, pan Kossúth bravurně, bez větších časových prodlev, zvládl - na jedničku. Kde kdo je nucen běhat z úřadu na úřad či z banky do banky, my měli vše zvládnuté za minimální počet návštěv, těchto podniků. Spolupráce s ním byla tak klidná a pohodlná jako rozhovor s dobrým přítelem na sociální síti...a pevně věříme, že tato spolupráce bude i nadále pokračovat. Už nikdy se nenecháme obtěžovat lidmi z této oblasti....každý pokus o vnucení jakékoliv takovéto služby, utínáme hned první větou: "Nemáme zájem děkujeme, tyto záležitosti řešíme výhradně s naším rodinným finančním poradcem," čímž se také pan Kossúth stal. Naše důvěra k jeho práci a celkově osobě, je opravdu obrovská a veškeré finanční a podobné záležitosti už chceme řešit pouze a jedině s ním. Vřele ho doporučujeme všem :-) !!!

Vzdy najde nejlepší řešení, komunikace rychlá a profesionální. Určitě doporučuji.

Pan Kossuth je velice spolehlivý finanční poradce s profesionálním přístupem, s jeho službami jsme rozhodně velice spokojeni. Určitě můžeme doporučit!

S panem Kossuthem skvělá spolupráce rychle jednání a velká vstřícnost..... Nikam jsem nemusela jezdit vše v pohodlí domova... Děkuji a doporučuji

Vlídné vystupování,ochoten kdykoli poradit,jsem ráda,že jsem p.Kossútha poznala a neměnila bych,doporučuji všem jeho pomoc,jsem spokojena.

Mám velmi dobré zkušenosti s panem Michalem Kossuthem. Jeho znalosti jsou na výborné úrovni, umí velmi dobře a kvalitně poradit a zodpovědět veškeré otazky, které jsou na jeho osobu kladeny. Velmi dobře mi pomohl se vším co jsem od něj požadoval a poradil mi ve spoustě věcech. K takového člověka mohu jen doporučit.

Jsem velice spokojen s panem Kossuthem dělá svojí práci velice pečlivě a profesionálně Mohu jen a jen DOPORUČIT

S tímto poradcem jsem velice spokojen. O moje finance se strará nad rámec své práce. Jeho přístup je na veliké profesionální úrovni. Vřele doporučuji

Před měsícem mě byl známou doporučen p. Kossuth jako finanční poradce.Byla jsem velmi spokojená jak s jeho profesionálním přístupem,tak i viditelnou snahou najít pro nás co nejvhodnější a nejefektivnější službu pro nás z celého finančního trhu.Doporučuji p. Kosshutha všem a děkuji.

Velmi příjemný a nenucený přístup na úrovni, perfektně odvedená práce kterou i velmi šikovně vysvětlil a popsal výhody a pozitiva nabízených produktů.

Mohu jen souhlasit s předchozím hodnocením. Profesionální přístup a slušnost, to jsou hlavní devizi pana Michala Kossutha. Mně toto nadmíru vyhovuje. Asi proto, že v současné době je slušnosti mezi lidmi velmi málo.

Po dlouhé době mě oslovil člověk, který mě zaujal již od prvopočátku a donutil mě svojí zvláštní, nenucenou formou projevu, mu věnovat pozornost. PROČ? Nevycítila jsem po celou dobu jeho nabídky netrpělivost, nespokojenost, vnucování a nepříjemné přesvědčování (což většinou vycítím a bytostně nesnáším)a skutečně jsem chápala, o čem hovoří, zkrátka pochopil, že nemůžeme všichni ovládat parketu toho druhého. Mylím, že pokud to tomuto člověku vydrží, budeme možná o něm jednou slyšet. Nejenom, že je perfektně a líbivě upravený, ale má hlavu na svém místě ,vystihne zřejmě jak s kým hovořit, zkrátka profík každým coulem.

Pan Michal Kossuth poskytuje profesionální služby,na mé případné dotazy vždy ihned regoval,dokázal pro mě najít nejlepší možnou variantu a o její správnosti mě přesvědčit.Mohu jen doporučit.

Pan Kossuth na mě působil velice příjemně, přátelsky a zároveň profesionálně, takže si téměř hned získal moji plnou důvěru, byla jsem s jeho prací velice spokojena. Mohu vřele doporučit.

Best advisor at all!

S panen Kossuthem jsem velmi spokojený, vstřícný, poradí, pomůže... Mohu jenom doporučit.

S Michalem mám velice dobrou zkušenost,rychle mi pomohl vyřešit problém a dokázal že rozumí oboru který dělá a má vstřícné jednání k ohledu na moje povolání a byl ochotný i o víkendu se sejít a pomoci mě. Děkuji

Pana Kossutha bych doporučila všem lidem, kteří chtějí spolehlivost a dobrou radu. Myslím, že má přehled na trhu a nebojím se svěřit mu správu svých financí.

Pan Michal Kossuth na nás působil hned od samého začátku velmi příjemně, mile a zároveň profesionálně, což není v dnešní době vždy samozřejmostí. Pokaždé velmi rychle dokázal najít odpověď na náš dotaz a vybral pro nás tu nejvhodnější variantu finančního produktu. Vše vysvětlil tak, že by to musel pochopit i naprostý laik. Všem vřele doporučuji.

Pan Kossuth je velmi příjemný mladý muž,který nám velmi schopně a bez časových průtahů dokázal poradit v otázce pojištění a stavebního spoření. Jeho činnost byla velmi profesionální a podal nám přesné vysvětlení k věci kterou jsme po něm vyžadovali. Pana Kossutha mohu všem zájemcům o finančním poradenství doporučit.

Velmi pohodový přístup. Dokázal vše skvěle vysvětlit a netlačil na podepsání smluv. Velice mi vyhovovalo že byl schopen domluvit se na schůzce prakticky v jakýkoli den a hodinu. Mohu jen doporuřit.

S Michalem Kossuthem jsem velmi spokojen, vstřícný, rychlý, spolehlivý.

Perfektní práce,konečně někdo, kdo nabízením různých "výhodných" produktů ze mne peníze nevysával, ale skutečně mi je dokázal ušetřit.Není vůbec na škodu mít číslo pana Kossutha ve svém tel. seznamu.

S finančními službami jsem spokojená. Pan Kossuth vyslechl moje představy a pak připravil návrh na zlepšení naší finanční situace. Nechal mi čas na rozmyšlenou. S jeho službami jsem spokojená. Jsem ráda, že mám finančního poradce, na kterého se mohu kdykoliv obrátit.

rychlý, spolehlivý, přátelský, plně orientovaný na trhu! Profesionál s velkým "P".Šetří nejen čas a peníze, ale i nervy! Moc, moc, moc ho všem doporučuji!

Pana Michala Kossutha mohu jen doporučit. Velmy ochtný člověk, pro kterého není nic problem a vždy rád poradí. Je to milý a vzdělaný člověk, který produktům které nabízí opravdu rozumí. Jeho služby mohu jen doporučit.

Pana Kossútha znám již delší dobu a má moji naprostou důvěru.Obracím se na něj,kdykoliv potřebuji vyřešit jakékoliv finanční záležitosti.Jde o velice schopného,spolehlivého a inteligentního mladého muže s příjemným vystupováním.Přála bych každému takového finančního poradce!Vřele doporučuji.

Spolupráce s panem Kossuthem je velice příjemná, profesionální a pečlivá. Nikdy nebyly problémy nebo něco nesrozumitelného. Pan Kossuth je profesionál a nebojím se o své finance a věřím, že je o ně maximálně postaráno. Mohu pana Kossutha doporučit a zároveň mu děkuji za spolupráci.

S panem M.Kossutem jsem naprosto spokojen ve všech směrech.Těším se na další spolupráci a doporučuji jeho služby dalším klientům.

Naprosto spokojen je to profík na svém místě.Také doporučuji.

Pan Kossuth je velice spolehlivý, nemá žádný problém s vyřešením jakéhokoliv problému. Super člověk.

Pana Kossutha znám dlouho, je to super poradce, má pro nás čas kdykoli a vždy když něco potřebuji pomůže. Jsme velice spokojeni a moc děkujeme za služby. Všem doporučuji a ráda. A panu Kossuthovi přeji hodně štěstí a spokojených klientů.

Absolutní spokojenost s jeho ochotou a profesionálním přístupem. Fajn člověk. Určitě doporučuji.

Profesionální přístup, ohleduplnost, vstřícnost, velmi příjemné jednání, orientace v problému, i rychlost ve vyřizování - dle potřeb. Pana Kossutha mohu jen doporučit, jsem s ním velmi spokojena.

S poradenstvím pana Kossutha jsme spokojeni. Můžeme doporučit.

Pana Kossutha známe krátce, ale i přesto na nás působí jako upřímný a sympatický finanční poradce s příjemným vystupováním, který se snaží vždy nabídnout pro nás ten nejvýhodnější produkt. Rádi doporučujeme a věříme, že i vy budete s jeho službami spokojeni jako my. Díky.

Velice schopný, ochotný, splní vše, co slíbí, v co nejkratším čase. Profesionální přístup, mohu všem jen doporučit.

S panem Kossuthem jsem velice spokojený. Je to profesionál včetně vystupování. Má výborné znalosti a je vždy ochotný kvalitně poradit. Neměnil bych a doporučuji pana Kossutha všem.

Pana Kossutha znám delší dobu a mohu ho jenom doporučit. Člověk s příjemným vystupováním, profesionálním přístupem, vždy ochoten mi poradit s daným problémem a najít pro mě nejlepší řešení.

Spoluprace s panem Kossuthem je naprosto bezproblemova. Profesionalni pristup, pratelska komunikace a vyber vzdy toho nejlepsiho reseni jsou ctnosti, na ktere se lze vzdy spolehnout. Mohu jen doporucit!

Pan Kossuth mi vždy velmi ochotně poradil. S jeho prací a přístupem jsem opravdu spokojen. Myslím, že je velkým profesionálem a mohu ho všem vřele doporučit.

Pan Kossuth je člověk na svém místě. Jeho služby mohu vřele doporučit. Vždy vstřícný, ochotný, znalý finančních produktů. Vše vysvětlí, velmi dobře i pro člověka, který se ve financích nepohybuje. Prostě finanční poradce, jak má být.

Mám velmi dobré zkušenosti s panem Michalem Kossuthem, jako s finančním poradcem jsem s nim velice spokojená. Doporučuji všem.

Velmi milý, ochotný a spolehlivý poradce. Všem vřele doporučuji.

Oceňuji vhodné gentlemanské nenucené chování, profesionální přístup a odborné znalosti v finančních produktech. Schopnost reagovat rychle pružně a přesto ne ukvapeně. Takových je v jeho branži málo.

Mé zkušenosti s panem Kossúthem jsou velmi dobré. Ve své profesi se vyzná a navíc je velmi ochotný a vstřícný. Doporučuji!

S Panem Kossuthem jsem velice spokojen.Můžu jen doporučit.

Na pana Kossutha nedám dopustit, je to profesionál, jsem velice spokojen s jeho službami!

Spolupráce s panem Kossúthem je velice příjemná, profesionální, rychlá a pečlivá. Nikdy neřekl ne a vše jsme vždy vyřešili. Pan Kossúth je profesionál a nebojím se o své finance a věřím, že je o ně maximálně postaráno. Mohu pana Kossútha doporučit a zároveň mu děkuji za spolupráci a přeji mu hodně úspěchů v jeho práci.

Oceňuji jeho profesinaolitu, spolehlivost a chování. Rozhodně schopný poradce.

Vše v naprostém pořádku, veliká spokojenost.

Pan Michal Kossuth je profesionálem, který reprezentuje svou práci a firmu. Zapomeňte na recenze od známých ohledně finančních poradců, s mou ženou jich také pár známe a dveře neotevíráme :-) V době kdy jsem poznal svou ženu tak s Michalem již spolupracovali její rodiče. Po osobních zkušenostech s některými institucemi a poradci jsem měl silné předsudky a obavy ohledně jeho návštěvy. Po setkání s Michalem budete asi udiveni, protože tak jako já asi prvně v životě potkáte finančníka, který Vám nic nevnucuje, nic nechce podepsat hned a nenechá byť nejprimitivnější dotazy bez odpovědi a vysvětlení. Žádné produkty nevyžadují podpis během jednoho dne, kdy akce končí a hlavně produkty Vás MILE, ne nemile, překvapí. Opravdu jsme rádi, že jsme jej poznali a máme možnost se podělit o starosti s financemi s opravdovým odborníkem. A jako benefit poznáte i skvělého člověka. Michale děkujeme :-) S pozdravem Radovi

S panem Kossuthem jsem spokojený, rychlé a vstřícné jednání.

Pana Michala Kossutha mohu doporučit je velmi ochotný, vlídný, dokáže se vším poradit a zodpovědět Vaše veškeré otázky. Je to profesional ve svém oboru. Super a děkuji Míšo ;-)

S Michalem jsme velice spokojeni, vždy když jsme něco potřebovali, obratem zareagoval a byl na něj spoleh za každé situace. Byl schopen nám odpovědět na všechny požadované dotazy. Můžeme ho všem bez obav doporučit.

S panem Kosshutem jsem moc spokojená. Jsem ráda, že jsem ho poznala a všem vřele doporučuji. Je skvělej :-)

S Michalem jsme v každém ohledu spokojení. Na trhu je ohromné množtví nabídek finančních produktů a člověk ani nemá čas zorientovat se. Proto jsem to nechala na odborníkovi, který má dlouholetou praxi a potřebné zkušenosti v oboru.

Nejlepší finanční poradce jakého jsme kdy měli. Mohu jen vřele doporučit!

Můj životní sen mi pomohl zrealizovat pan Michal Kossúth. Byl velice milý i zároveň vždy profesionální, flexibilní, rychlý, stručný, jasný,trpělivý. Možnost zkontaktování téměř kdykoliv. Na konci spolupráce si musíte říct " takhle to má vypadat " . Děkuji Pavlína Maňhalová Plzeň

Spokojenost po všech stránkách. Lidských i profesionálních. Vše, co jsme si domluvili, vždy klaplo.

Pan Kossúth je nejlepší poradce kterého jsem kdy poznala. Zařídil pro nás s manželem vše od A až do Z . A za to jsem mu nesmírně vděčná . Děkuji.

Pan Michal je velice vstřícný a vždy ochotně pomůže. Jen kdyby bylo více takových ochotných a profesionálně zdatných, jako je právě on. Jsme opravdu velice rádi, že jsme se s ním potkali. Stoprocentně ho doporučujeme všem.

S prací pana Kossutha jsem nadmíru spokojená, je to velmi pečlivý poradce s profesionálním přístupem. Je vždy dochvilný, zodpovědný a nápaditý. Vřele ho doporučuji!

Se službami pana M. Kossutha jsem spokojený, jedná se o spolehlivého profesionála na svém místě. Nic pro něj není problém. Nemám jedinou výtku, všem ho můžu pouze doporučit.

S Michalem máme samé dobré zkušenosti. Nejen, že vyřídí co potřebujete, ale také se o své klienty průběžně stará. Je příjemný, vždy pozitivně naladěn, ochotný vše vysvětlit. Prostě člověk na svém místě, máme v něj plnou důvěru :)

Pan Kossuth je nejen odborník, ale i člověk na svém místě. Nejprve jsme s manželem trpěli určitou nedůvěrou vůči poradcům, ale hned při prvním jednání nás pan Kossuth vyvedl z omylu, naštěstí příjemně. Dnes si již dovolím tvrdit, že je naším dvorním rádcem a vzhledem k jeho přehledu, profesionalitě a ochotě je radost s ním kdykoliv znovu spolupracovat. Jeho příjemné vystupování je jen třešničkou na pomyslném dortu. Musím se přiznat, že člověk má vždy pocit, že pracuje nad rámec svých povinností, což je v dnešní době poměrně příjemný benefit, kterého si jako rodina vážíme. To, že za kvalitnější produkty platíme méně peněz snad ani nemusím zmiňovat, protože v tomto ohledu je práce pana poradce bezchybná. Děkujeme

Pan Kossuth pro nás udělal vše od A až do Z a my teď spokojeně bydlíme. Děkujeme vám.

Ano, i já se svým nejistým a vrtkavým zaměstnáním obstála a dostala jsem hypotéku! Po mém dlouhém,usilovném a neúspěšném jednání jsem oslovila několik finančních poradců, kteří mě neustále odmítali, že s mojí prací je nemožné obstát mým nárokům. Ale pak jsem oslovila pana Kossutha, zda by nebyl ochoten, pomoc mi při této obtížné situaci a on souhlasil. A netrvalo dlouho a hypotéka mi byla přiklepnuta. Nebyla to jednoduchá cesta, ale p. Kussuth bojuje do poslední naděje. A tak to má být a to nejen ve sportu! Nyní si už plním své sny a to díku p. Kossuthovi. Doporučuji všem, není lepšího finančního poradce! A to že je to sympatický a ochotný pán tomu všemu dává jen třešničku na dortu.

Profesionální přístup, velmi příjemné jednání. Za mě jen to nejlepší. Určitě pana Kossutha doporučuji.

Pan Kossuth je velice schopny financi poradce. Cela rodina jsme pod jeho kridly a jsme spokojeny.Doporucujeme!

S panem Kossuthem spolupracuji už nějaký ten rok. Vždy sem byl s jeho službami a přístupem naprosto spokojený. Je ochotný, vstřícný, profesionální a vždy vše rychle a spolehlivé vyřídil. Mohu vřele doporučit

Pan Michal je opravdu člověk na svém místě. Ke každému přistupuje individuálně a snaží se pro daného klienta najít tu nejvýhodnější službu. Všechny mé požadavky vždy ochotně zařídil, dotazy zodpověděl bez jakéhokoliv čekání a vím, že se na něj můžu stoprocentně spolehnout. Je to profesionál, který má přehled a spokojenost klienta je u něj na prvním místě. Doporučuji vřele všem!

Perfektní spolupráce ve všech směrech. Pan Kossuth mi vyšel vstříc ve všech požadavcích a vytvořil perfektní řešení. Profesionální přístup, odbornost, vstřícnost. Určitě doporučuji!

Velmi profesionální přístup,podrobně vše vysvětlí,ochotný, kdykoliv zavolám nebo napíši, aktivně reaguje na mé požadavky a velmi rychle mi předloží možné návrhy, je trpělivý při vysvětlování mých požadavků. Finanční produkty dělá na míru. Velmi dobrá komunikace a vstřícnost.Velmi příjemné a slušné vystupování.Velmi dobrá spolupráce a spolehnutí na pana Michala Kossutha a jeho tým.

Presne takhle si predstavuji finančního poradce. Ochota,slusnost, zkušenost a zajem. Vždy nám vyhovel a poradil.

Spolupráce s panel Kossuthem je vždy naprosto bez problémová a profesionální, jsem rád, že existují takhle perfektní služby - vlastní kompletní poradenství ohledně životního, neživotního pojištění a další - úplně na klíč. Doporučuji kudy chodím. Takto to má vypadat.

Pana Kossutha muzu jen doporucit vsem.Profesionalni jednani,bylo videt,ze vi o cem mluvi.Vse probehlo v rychlosti a usetril jsem diky nemu spoustu penez.Dekuji mnohokrat a vrele doporucuji jeste jednou.

S panem Kosshutem je vždy dobrá spolupráce. Rychle reaguje. Má profesionální přístup. Zefektivnil mi mé dosavadně využívané služby ( produkty ). Nezapomíná, udržuje stálý kontakt. Navrhuje, ale nevnucuje.

V dnešní době je opravdu těžké se rozhodnout zda můžete v tomto oboru někomu věřit a pan Kossuth urcite patří mezi ty, kterým se důvěřovat dá. Uz od první schůzky jsem byl nadšený a spokojený jak s přístupem tak i se službami které mi byli nabídnuty. Za mě určitě doporučuji!!

Přes mojí dlouholetou nedůvěru a velice špatné zkušenosti s lidmi, kteří se v tomto oboru pohybují mi pan Michal Kossuth dokázal, že je opravdu profesionál na správném místě.Naprosto odlišný přístup oproti jeho konkurenci.Jsem moc rád, že nás můj známí zkontaktoval.Doporučuji využít velice kvalitních služeb pana Kossuta.

Michal Kossuth. Ochotný, férový super člověk. Poradí a vyjde vstříc plánům a potřebám člověka. Jednání s ním, to je radost. Člověk odchází se super pocitem a ví že stejný pocit bude mít i příště.

S p. Kosutthem máme jen ty nejlepší zkušenosti. Kdykoli je potřeba, ochotně se nám věnuje. Dokáže za hodně málo času zvládnout velké věci. :-) Je schopen kladně zhodnotit práci někoho jiného (konkurence), což se v téhle branži, podle mého názoru, moc nenosí. Je to zkrátka profík, který moc dobře ví, co dělá. Za mě TOP.

Spolupráce s panem Kossuthem je bezproblémová, profesionální. Pana Kossutha můžu vřele doporučit.

Pan Michal je ten nejtrpělivější človíček na světě. Dával pro nás dohromady hypotéku, a nebylo to jednoduché. Zařídil nám úplně vše co se dalo. O všem nás informoval. Přijel za námi domů. I o víkendu si udělal čas. Za nás je prostě jednička. Pana Michala Kossutha mohu klidným svědomím doporučit dál. Pane Michale děkujeme a at se vám daří

Z vlastní zkušenosti mohu Michala Kossutha doporučit jako kvalifikovaného, profesionálního, inteligentního a příjemného člověka pro řešení osobního finančního poradenství a plánování. Jakákoliv schůzka s ním jako s člověkem je inspirativní a probíhá naprosto nenuceně, na rozdíl od spousty jiných finančních "poradců", které jsem poznal.

Dejte nám vědět, jak jste byli spokojeni s prací tohoto finančního poradce.

Odesláním souhlasíte se zveřejněním zadaných údajů.